Japonica bloeit – eindelijk

En het lijkt zo eenvoudig, maar dat is het helaas niet – de harde wind is onvriendelijk voor onze Japonica

En het lijkt zo eenvoudig, maar dat is het helaas niet – de harde wind is onvriendelijk voor onze Japonica – maar haar bloemen hebben zo’n prachtige kleur – eindelijk, na drie jaar is het zover, één bloem – en een knop

Japonica net uit de knop
Japonica net uit de knop

Natuurlijk ging er nog iets aan vooraf – de aankondiging; het gaat lukken – dan moet de camera er aan te pas komen om deze gedenkwaardige momenten vast te leggen – het Pasen – dat kun je wel zien.

Overigens zijn wij er nog niet helemaal gerust op – er zitten een paar gele bladeren tussen – links van het midden – die vertonen toch wat sporen van de winter – we gaan nog een keer uitzoek wat we daar mee aan moeten.