DAN website project

Duurzaam Akkrum Nes heeft een nieuwe domeinnaam gekregen – naast de oude – waarop een aantal bekende berichten maar ook nieuwe onderwerpen staan die betrekking hebben op duurzaamheid in de volle breedte van het begrip.

de site draait nu op het eigen domein DAN.FRL

Duurzaam Akkrum Nes heeft een nieuwe domeinnaam gekregen – naast de oude – waarop een aantal bekende berichten maar ook nieuwe onderwerpen staan die betrekking hebben op duurzaamheid in de volle breedte van het begrip.
Deze actie is een voorbereiding op de broodnodige vernieuwing van de presentatie van de activiteiten van de lokale Energie Coöperatie van het tweelingdorp Akkrum Nes in het hart van Friesland

Bronnen

de DAN website is te bereiken op dan.frl
dit initiatief is tot stand gekomen met medewerking van Knooppunt Intermedia
initiatiefnemer is ferrie=differentieel